Въвеждат времена организация на движението за „Джамала“ в Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Община Кюстендил се извинява за причиненото неудобство

Въвежда се временна организация на движението в Кюстендил на 10 февруари във връзка с провеждането на маскараден фестивал „Джамала“ 2024 г., съобщават от пресцентъра на Общината.

Във връзка с провеждането на Първото издание на Национален маскараден фестивал „Джамала“, който ще се проведе в съботния ден, се въвежда временна организация на движението на 10 февруари в часовете от 7.00 ч. до 20.30 ч.

Затваря се периметъра от улиците „Цар Симеон“, „Ивайло“, „Евлоги Георгиев“, „Цар Асен I“, „Христо Смирненски“, „Пейо Яворов“, „Демокрация“, “Цар Михаил“, „Мориц Леви“, „Неофит Рилски“, „Битолска“, „Родопи“, както и находящите се в периметъра обществени паркинги:

- паркингът на ул. „Райна Цанева“;

- паркингът при ХГ „Владимир Димитров – Майстора“ и при хотел „Рамира“;

- двата паркинга при Дервиш баня;

Затворени ще бъдат още паркинга при магазин Billa и паркинга при Общински драматичен театър. Горепосочените ще бъдат използвани за паркиране от участниците във фестивала.

Жителите и гостите на града ще могат свободно да паркират по поречието на реката – по ул. „Георги Раковски“, за да имат близък достъп до централната градска част.

Пристигащите в града с организиран превоз посетители ще бъдат насочвани да паркират в пространството при Цирковата площадка.

Община Кюстендил се извинява за причиненото неудобство и моли горепосочените улици и паркинги да бъдат освободени в петък вечер от паркиращите там автомобили.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK