Водач блъсна две девойки на пешеходна пътека в Сандански

Снимка: Infomreja.bg

Хванаха пияни шофьори в Югозапада

На ул. „България“ в гр. Сандански, лек автомобил „Рено Клио“ с 32-годишен водач от Благоевград е блъснал две 17-годишни момичета, които пресичали пътното платно на пешеходна пътека. Пешеходките са пострадали с повърхностни травми по краката, като след извършен медицински преглед са освободени за домашно лечение.

В с. Габрене, товарен автомобил „Тойота Хай Лукс“ с 68-годишен водач от същото село е блъснал паркиран лек автомобил „Рено“. Направената проба с техническо средство на водача на товарния автомобил е отчела наличие на 1,35 промила алкохол в издишания от него въздух.

На АМ „Струма“ между ГКПП-Кулата и Сандански, товарен автомобил „Даф“, управляван от 58-годишен чужд гражданин не е спазил необходимата дистанция и е ударил лек автомобил „Мерцедес“, който се е движил пред него. С болки в гърдите е пострадала 48-годишна пътничка в лекия автомобил, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

На двамата водачи са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

При извършена проверка на лек автомобил „Дачия Логан“ с техническо средство е установено, че 43-годишният водач на автомобила шофира из Петрич след употреба на наркотично вещество.

 На ул. „Предел“ в Симитли е поверен лек автомобил „Ауди“. С техническо средство е установено, че 30-годишният водач на автомобила шофира с наличие на 1,24 промила алкохол в издишания от него въздух.

И двамата водачи са си понесли последствята.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK