Гонзо: Искам да върнем доверието към БФС, не съм разговарял с Павел Колев и Мишо Александров

Снимка: startphoto.bg

Промени вече има и ще има

Новият президент на Българския футболен съюз Георги Иванов заяви, че след избирането му на 15 март не е водил разговори с Павел Колев и Михаил Александров, които са спрягани за нов изпълнителен директор на централата и нов технически директор на националните отбори.

Бившият голмайстор на Левски заяви, че с днешна дата тези информации са спекулации. Той категорично отказа да сподели повече по темата и дали в бъдеще ще има такива разговори, но гарантира, че промени вече се правят и скоро те ще бъдат обявени публично.

"Конгресът бе преди седмица и през този период се опитвамe да оправим ежедневните неща в БФС, които са страшно много. Стават доста промени и скоро ще ги разберете. Не съм се срещал и не съм предлагал отговорен пост след избирането ми за президент на никого. Появилите се информации през последните дни за Павел Колев (изпълнителен директор) и Михаил Александров (технически директор), за които ме питате, на този етап са спекулации.

Говорено е с Борислав Попов и той остава изпълнителен директор на този етап. Бъдете малко по-търпеливи и скоро ще научите за промените, гарантирам ви, че такива вече има и ще има, а също и че ще бъдат обявени пред цяла България. Както казах - искам да върнем доверието на хората в БФС и федерацията да бъде прозрачна организация, която да се опитва ежедневно да помага и развива футбола на всички нива в България", коментира Иванов пред Sportal.

Той коментира с две изречения и победата на националите над Танзания с 1:0 след красиво попълнение на най-добрия футболист на България през последните три години - Кирил Десподов.

Както е известно, "лъвовете" записаха първа победа под ръководството на Илиан Илиев и първа въобще от ноември 2022 г.

"Важното е, че победихме, тъй като липсата на успехи тежеше на момчетата и отбора. Играта ще я подобряваме с мачовете, но хубавото е, че тимът победи, за да излезе от тази психологическа дупка, в която беше влязъл. Казвах го и преди, казвам го и сега, този отбор е по-добър от показаните резултати и това ще се види", каза още Иванов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK