ПП-ДБ регистрираха листата си в Благоевград, Андрей Цеков е водачът

Снимка: Infomreja.bg

Познати имена са част от кандидатите

Бившият регионален министър Андрей Цеков оглави листата на „Продължаваме промяната – Демократична България“ в област Благоевград.

Цеков е водач само в 1 Многомандатен избирателен район.

Заедно с него присъстваха и представители на ПП-ДБ, кандидати за следващия парламент.

За мен е огромно удоволствие да водя листата в 1-ви МИР – Благоевград. ПП-ДБ влизаме в тези избори да бъдем първата политическа сила, за да можем да продължим реализираме нашата визия за една нормална европейска държава. Горд съм да оглавявам тази листа, в която са включени хора с доказан принос за една променена България на територията на Благоевград, каза Цеков пред медиите.

Общо 22-ма са кандидатите, регистрирани днес в РИК.

Община е един от примерите – една от крепостите на новото мислене в българската политика. За мен е удоволствие да съм до изтъкнати колеги, общественици от областта, както и представители на ДБ, на ПП, действащи народни представители, колегите от „Демократична България“ и „Демократи за силна България“. Надяваме се на ползотворна, позитивна и успешна кампания и отличен изборен резултат, каза Цеков.

Ние сме в поредните избори за две години, то по една и съща причина – противодействието на силите на превзетата държава срещу порива за промяна. Надявам се, че последните 10 месеца управлението на кабинета „Денков“ доказа каква може да бъде България – когато се работи за добруването и благоденствието на гражданите. На територията на областта само за 10 месеца през МРРБ финансираме проекти за над 170 млн. лв. За 4-е години от последното управление на ГЕРБ са отпуснати 74 млн. лв. Това е разликата, това е промяната.

Цеков заяви, че се надява посланията на партията да стигнат до гражданите и също така разчита на добра избирателна активност, така че избирателите да бъдат адекватно представени.

И да можем да им помогнем реализацията на мечтите им да живеят в една по-добра държава, нормална държава, с добро здравеопазване, добро образование, с красива градска среда, с добра транспортна свързаност.

Мръсната кампания никога не е спирала – и когато сме в управление, и когато сме в опозиция. Особено се активизира, когато сме в кампания. В началото на всяка предизборна кампания се дава в социологията една голяма разлика между първите две политически сили. Всъщност резултатите ще ги видим вечерта на 9 юни, заключи бившият министър.

Ето и имената от листата:

1. Андрей Цеков

2. Радослав Динев

3. Димитрина Хаджиева

4. Ваня Кромбоа

5. Сейди Абдишев

6. Мария Тенчева

7. Теди Николов

8. Димитър Парасков

9. Николай Божков

10. Янко Христов

11. Олег Сатиев

12. Мартин Петров

13. Иво Иванов

14. Крум Стоилов

15. Атанаска Ковачева

16. Венко Сабрутев

17. Георги Сандакчиев

18. Николай Коколев

19. Методи Бисееров

20. Дейвид Давидков

21. Росица Пандова

22. Марио Граченов

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК:

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//