Искат постоянен арест за жена, опитала да убие мъжа си

Снимка: Infomreja.bg

Тя му нанесла няколко удара с кухненски нож в областта на врата, тялото и главата

Окръжна прокуратура-Силистра привлече към наказателна отговорност 44-годишна жена, опитала да убие мъжа, с когото съжителства - престъпление по чл. 115 във връзка с чл. 18, ал. 1 от НК. Тя е задържана с постановление на наблюдаващия случая прокурор до 72 часа с оглед довеждането й пред съда за определяне на мярка за неотклонение спрямо нея. Искането за задържането й под стража е депозирано и предстои Окръжен съд-Силистра да се произнесе в рамките на деня, съобщават от държавното обвинение

През нощта на 12 срещу 13 януари 2024 г. след възникнал скандал Д.Н. опитала умишлено да умъртви 41-годишния мъж, с когото живеела на семейни начала. Тя му нанесла няколко удара с кухненски нож в областта на врата, тялото и главата. Потърпевшият бил откаран в болнично заведение, където и към момента се намира, няма опасност за живота му. Д.Н. е задържана на място.

Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура в Силистра. Изясняват се всички факти и обстоятелства, довели до извършването на тежкото престъпление, включително и това имало ли е упражнявано домашно насилие.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK