Полицаи от Сандански гониха 19-годишна "състезателка"

Снимка: Infomreja.bg

Жена с над два промила в кръвта катастрофира в Банско

В предпоследния ден на март, в 4:20 часа на ул. „Стефан Стамболов“ в Сандански, от полицейски служители са подадени светлинен и звуков сигнал за спиране към лек автомобил „БМВ“, който не се подчинил и продължил движението си.

В района на ул. „Воден“ е ударил крайпътно съоръжение тип колче, преминал е през тротоара и се е ударил във витрина на магазин за сувенири.

 С хематом на главата е пострадала 21-годишна пътничка в автомобила, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

След отказ на 19-годишната водачка, която е от с. Поленица, да ѝ бъдат направени проби за алкохол и наркотични вещества, ѝ е издаден талон за медицинско изследване. На същата е съставен акт за установено административно нарушение и е задържана за срок до 24 часа.

За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

Провиненията на жени зад волана не спират.

На същата дата, в 19:56 часа в района на паркинг на ул. „Полежан“ в Банско е настъпило ПТП с леки материални щети и без пострадали хора, като при маневра на заден ход лек автомобил „Рено“ е ударил друг паркиран автомобил.

На 36-годишната водачка, която не е местна жителка, е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отчела наличие на 2,23 промила.

Задържана е.

Ден по-рано на пътя Добринище - Гоце Делчев, мотоциклет „БМВ“, управляван от 46-годишен чужд гражданин, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой е излязъл в дясно от пътното платно и пада.

Мотоциклетистът е пострадал с фрактура на крака. Направената му проба с техническо средство за употреба на алкохол е отрицателна.

Отново на 29 март, при разклона за с. Първомай, от полицейски служители е проверен лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 28-годишен мъж от с. Гега. Мъжът шофирал под въздействието на 1,78 промила.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK