Най-възрастната жителка на Гоце Делчев отпразнува 100-годишен юбилей

Снимки: Община Гоце Делчев

Столетничката получи торта, цветя, поздравителен адрес и комплект книги от Общината

100 години празнува днес Люба Праматарска, съобщават от пресцентъра на Община Гоце Делчев. Родена на 4 октомври 1923 година, тя е най-възрастният жител на град Гоце Делчев.

По този повод, представители на Общината я посетиха и поздравиха за вековния юбилей. От името на временно изпълняващият длъжността кмет на община Гоце Делчев Валери Сарандев, столетничката получи торта, цветя, поздравителен адрес и комплект книги, свързани с историята на Гоцеделчевския край. Пожелаваме й да бъде жива и здрава, все така жизнена и енергична, да се радва на обичта и уважението на своите близки и роднини.

„Вашият личен празник е един прекрасен повод за житейска равносметка, защото Вие сте от хората, които имате с какво да се гордеете – прекрасна и любяща майка, всеотдайна баба и прабаба, достойна и трудолюбива жена, истински боец по дух!

Както Вашето семейство, близки и роднини, така и всички ние – жителите на община Гоце Делчев, се гордеем, че имаме съгражданин като Вас, който да бъде наш ценен наставник и будител, който е пазител на живата история на нашия край!“, се казва в поздравителния адрес до Люба Праматарска.

Всички ние й желаем от сърце да бъде жива и здрава, и още дълги години да празнува своя рожден ден!

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK