Терзиев предупреди за фалшива анкета, с която се набират кадри за Столичната община

Снимка: БГНЕС

Категорично заявявам, че тази мнима инициатива за подбор на служители няма нищо общо с моя екип, обяви той

"В социалните мрежи се разпространява фалшива анкета с неясен източник, с която се набират "кадри за общинска администрация" в София. Важно - моля Ви да не попълвате тази анкета, защото данните, които предоставяте, най-вероятно се събират и обработват незаконно и могат да бъдат използвани за користни цели", заяви новоизбраният кмет на София Васил Терзиев, пише БНР.

"Категорично заявявам, че тази мнима инициатива за подбор на служители няма нищо общо с моя екип, със Столичната община и нейната администрация. Подобни спекулации на гърба на институциите са абсолютно недопустими, уронват авторитета и доверието в тях и са обидни за хората, които работят там", пише Терзиев.

И още: "Неведнъж по време на кампанията към споделял, че човекът и неговият потенциал са в центъра на нашата програма за управление на София. След официалното ми встъпване в длъжност предстои да се запозная лично с колегите от администрацията на Столичната община.

Нямам никакви съмнения, че сред тях има изключителни професионалисти. Назначаването в общината ще се случва по установените процедури и при спазването на установените правила", заявява Терзиев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK