Програмата на „Кюстендилско лято“ продължава с „Desy Live Band“

Снимка: Личен архив

Концертът започва тази вечер от 21 часа на площад „Велбъжд“

Програмата „Кюстендилско лято” продължава с концерт на „Desy Live Band”. Концертът ще започне тази вечер от 21.00 часа на Арката на площад „Велбъжд”

Десислава Андонова (Phuture Shock, Sentimental Swingers) е един от най-отличаващите се съвременни артисти на българската сцена, характерна с широката си бленда от стилове.

В последния си проект “Audiobook” тя събира 20 години опит и творчество. Певицата написва музиката и текстовете на повечето от парчетата в звучащия на интернационално ниво нов запис.

Този път тя отказва да се подчини на стилове, рамки и "запазени марки”. Впуска се смело в едно ново музикално приключение, което има за цел да изненада и самата нея, освен публиката.

Еклектиката от дълбока чувственост, нетрадиционни ритми, топли и студени гласови превъплъщения, както и текстовете, които докосват свободно и леко, напомнят за бавността на времето. Времето, което спира в музиката на Деси.

Тази вечер на обичаната от всички кюстендилци Арка, към Деси ще се присъединят и следните не по-малко талантливи музиканти: Георги Дончев (контрабас), Димитър Горчаков (пиано), Божидар Василев (тромбон) и Васил Вутев (барабани).

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa