Фотоизложба „Европа в моя регион 2017“ ще бъде подредена във фоайето на зала „Яворов“

Снимка: Община Благоевград

Фотоизложба „Европа в моя регион 2017 “ ще бъде подредена във фоайето на зала „Яворов“ на 25 април от 11:00 часа. С експозицията се поставя финала на едноименния. Изложбата е посветена на 10-годишнината от присъединяването на България към ЕС и 5 години стартиране дейността на Центъра.

Във фотоподредбата участват снимки, които показват обекти, различни събития, дейности от изпълнени/изпълнявани проекти с финансиране от европейските структурни и инвестиционни фондове на територията на област Благоевград.  

През погледа на обектива, участниците в конкурса показват 14 области в Благоевград и настъпилата промяна в регионите.

Ще бъдат връчени награди на победителите - 1-ва награда – дигитален фотоапарат, 2-ра награда – дигитална фоторамка и 3-та награда – външна батерия за мобилен телефон. Всички участници ще получат грамоти за участие и поощрителни награди.

Фотоконкурсът бе част от националната програма под мотото „Заедно за Европа 2017“. Кампанията бе посветена на още и на 60- годишнината от създаването на Европейската икономическа общност и Европейския социален фонд.

Конкурсът протече  при голям интерес, в периода 10 март – 22 април, като повече от 1000 души са разгледали вече албума на конкурса в страницата на ОИЦ във Фейсбук и са изразили с харесване подкрепата си за предпочитаните от тях снимки.

Целта на организаторите е да се привлече вниманието на широката общественост върху приноса на Европейските фондове за развитие на региона на Благоевград и подобряване живота на хората в него.

Организатор и домакин на фотоизложението е екипът на Областен информационен център- Благоевград. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK