Кметът на Разлог на „ти“ с учениците от ПГ „Никола Стойчев“

Снимки: Община Разлог

В Разложката професионална гимназия се състоя първата среща на кмета с учениците, която се превърна в диалог

Верен на своята политика, че всеки граждански глас, особено на младите, има значение за политиката на развитие на община Разлог, кметът Красимир Герчев започна срещите с младежи, за да „напипа“ пулса на младите, техните виждания за общината, за да им разкаже всичко, което ги интересува и определи младежките политики на общината.

В Разложката професионална гимназия „Никола Стойчев“ се състоя първата среща на кмета с учениците, която се превърна в диалог за приоритетите на община Разлог, за големите проекти, за естеството на работата на кмет на една община.

Младите хора се интересуваха от сроковете за реализирането на спортната зала в Разлог, обновяването на парк „Саровица“, как се постига ръст в развитието на туризма, визирайки село Баня, научиха как се управлява община Разлог.

„Кметът не е професия, това е избрана по демократичен път длъжност“, каза Красимир Герчев и запозна учениците със своите задължения и със смисъла на  управлението.

Открито и честно кметът сподели голямата отговорност да се развива община Разлог, да се ръководят и реализират големите проекти, трудностите, пред които се изправя и задължението към решаване на проблемите.

Първият час „На ти с кмета“ скъси значително дистанцията на ученици и кмет, младите хора показаха съпричастност към проблемите и със сигурност ще знаят как да участват по-активно в живота на Община Разлог.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//