Ясни са фирмите, които ще поддържат пътната мрежа в Благоевград и селата

Снимка: Infomreja.bg

Това са „Пиринстрой-инженеринг“ ЕАД и „Грома холд“ ЕООД

Две фирми ще се грижат за поддържането на уличната мрежа в Благоевград и малките населени места в общината в следващите 3 години.Те спечелиха конкурса за възлагане на обществена поръчка с предмет „Ремонт на асфалтови настилки и пътища на земна основа на територията на община Благоевград“.

„Пиринстрой-инженеринг“ ЕАД ще извършва ремонт на асфалтовите настилки и пътищата на земна основа в малките населени места в община Благоевград. „Грома холд“ ЕООД ще отговаря за поддържането на асфалтови настилки в рамките на града.

Предстои кметът на общината Методи Байкушев да подпише договори с избраните изпълнители, ако в 10-дневния срок за обжалване не постъпят възражения.

Обществената поръчка за поддържане на уличната мрежа в община Благоевград бе обявена в края на януари т.г., а обявената от общината цел е с изпълнението й да се  гарантира не само ремонта и поддръжката на уличната мрежа, а и подобряване на състоянието на пътната инфраструктура в града и селата, припомнят от пресцентъра на Община Благоевград. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK