ГЕРБ се регистрира за предстоящите избори 2 в1

Снимка: БГНЕС

С кого бихме управлявали ще можем да отговорим след вота, заяви Томислав Дончев

ГЕРБ се регистрира за предстоящите избори 2 в 1. Георг Георгиев заяви, че от партията ще проведат позитивна кампания, а изборите са в резултат на „желанието на колегите да окупират цялата власт“.

„Няма как няколко човека да въртят на пръста си страната, институциите и всички, които живеят тук. Изборите няма да бъдат правени от служебния премиер, министри, чиновници, а от българите. ГЕРБ няма да разчита само на доброто, което направи през последните месеци, но на доброто име и репутация, и политиката, в която сме инвестирали“, заяви Георгиев.

Тома Биков посочи, че това, което предлагат на гражданите е възможност за обществото, политиката и икономиката да се върнат към нормалността, пише Нова тв. „Няма как да станем европейска държава, докато прилагаме ненормални идеи с неадекватни средства“, посочи той.

Томислав Дончев заяви, че „изборите са предизвикателство и възможност“. Той посочи, че след три години политическо безвремие и превръщането на „МС в кръжок, курс по политика за начинаещи“ е време България да има нормално, подготвено правителство с ярки политически фигури.

Дончев заяви, че на въпроса с кого ГЕРБ би управлявала ще отговори след изборите, на базата на вота. Той каза, че резултатът от изборите не зависи от технологията, а от волята на хората.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK

//