Вандалите не спят: Масово посегателство върху автомобили в Кюстендилско

Снимка: Infomreja.bg

Спукани гуми и изпочупени стъкла

3 досъдебни производства са образувани в края на миналата седмица за повреждане на чужди автомобили, съобщават от полицията. 

Собственикът на фолксваген и лек автомобил „Ауди“ е заявил в РУ Рила, че е счупено странично огледало на единия автомобил, на другия е пробит предния капак.

В РУ Дупница е заявено, че са спукани по една гума на ситроен, на товарен автомобил „Дачия“ и тойота. Автомобилите са били паркирани пред къща за гости в Сапарева баня.

От пресцентъра на ОДМВР – Кюстендил, съобщават още, че в РУ Кюстендил е заявено счупване на стъклата на лек автомобил „Хонда“, който е бил на паркинг пред жилищната сграда на собственика на автомобила. Местопроизшествията са обслужени от дежурни полицейски групи, за случаите е уведомена прокуратурата.

В края на миналата седмица е заявено в РУ Кюстендил повреждане на държавна сграда – счупени са 2 прозореца, повредени са бетонови капаци на шахта в града; в РУ Дупница е заявено повреждане на парник за земеделска продукция в с. Усойка.  Досъдебни производства са образувани по случаите, уведомена е прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK