Спецоперация на АМ „Тракия“: За 3 часа провериха 112 автомобила

Снимка: Infomreja.bg

Установен е водач, шофирал след употреба на кокаин

Специализирана операция бе проведена днес от 10 до 13 часа на автомагистрала „Тракия“. В нея участваха служители на ОДМВР-София, АПИ, Агенция „Митници“, НАП, ИА "Автомобилна администрация" и Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“.

От полицейските служители бе осъществен контрол за употреба на алкохол, наркотични вещества, неправоспособност, използване на обезопасителни колани и системи за обезопасяване на водачите и пътниците в превозните средства.

В рамките на три часа са проверени общо 112 моторни превозни средства и 149 лица. Извършени са 84 проби за употреба на алкохол и 11 за наркотични вещества. Съставени са 4 акта и 10 фиша. Връчени са 35 електронни фиша. От служителите на АПИ са съставени два акта. По време на акцията е установен и задържан водач, шофиращ след употреба на наркотици /кокаин/.

Броени часове след излъчен тази сутрин зрителски видео сигнал за автомобили, движили се в аварийната лента на автомагистрала "Тракия", от служители на сектор "Пътна полиция" при ОДМВР-София, са установени собствениците на моторните превозни средства и са предрприети съответните действия за санкциониране на нарушителите.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK