ЦСКА без Каранга и Матей за сблъсъка с Лудогорец

Снимка: startphoto.bg

Така Белчев ще избира между Енес Махмутович, Браян Кордоба и Христиан Петров

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев няма да може да разчита на нападателя Фернандо Каранга и на централния защитник Юрген Матей за гостуването на Лудогорец на 11 май от 19:30 часа от втория кръг в първата шестица на българския футболен елит.

Каранга, който се завърна на "Българска армия" през януари и реализира 4 гола в 10 мача през пролетта, за последно игра при победата над Левски с 3:1 за първенство на 27 април, след което пропусна полуфиналната среща-реванш от турнира за купата на България срещу Ботев (Пловдив), загубена с 0:2 на 1 май. 33-годишният бразилец не тренира в последните дни заради оплаквания от болки в прасеца, пише БТА.

В негово отсъствие Белчев по всяка вероятност ще заложи за Тобиас Хайнц за върха на атаката при визитата в Разград.

31-годишният Матей, чийто договор изтича в края на сезона, също не е на разположение. В последните мачове нидерландецът игра на инжекции заради болки в коляното, но ситуацията с контузията му не се подобрява и от треньорския щаб няма да рискуват с включването му.

Така Белчев ще избира между Енес Махмутович, Браян Кордоба и Христиан Петров за двойката в центъра на отбраната на тима за двубоя срещу Лудогорец.

Разградчани се нуждаят от равенство срещу ЦСКА, за да си осигурят предсрочно 13-а поредна шампионска титла.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//