Установиха кражба на ток в Рила, обраха къща в Мурсалево

Снимка: Infomreja.bg

Откриха дрехи ментета в магазин в Дупница

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Рила за ползване на ел. енергия чрез приспособление, което дава възможност за неотчитане. Проверката в къща в Рила е извършена след сигнал на електроразпределителното дружество.  За случая е уведомен дежурен прокурор.

Кражба на множество вещи от къща в с. Мурсалево е заявена вчера в РУ Рила, отнети са въздушна пушка, винтоверти, старинна сабя и др., съобщават от полицията. Проникването е осъществено чрез взлом. По данни на заявителя кражбата е извършена за времето от 27.12.23 г. до 5.2.2024 г. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

Кражба на керамичен котлон, вградена фурна и телевизор  от къща в града е заявена вчера в РУ Кюстендил. Проникването е осъществено чрез взлом. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

Вчера при извършена проверка в търговски обект в Дупница са открити иззети стоки със запазени търговски марки, предлагани в обекта без съгласието на притежателя на правото за търгуване. Бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ Дупница, уведомена е прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK