Успешният градоначалник на Сапарева баня Калин Гелев тръгва към трети мандат

Снимка: ПП ГЕРБ

За два мандата начело на общината Гелев и екипът му доразвиха и превърнаха Сапарева баня и Паничище

Калин Гелев, който е кмет два мандата на една от най-бързо развиващите се общини в Югозапада - Сапарева баня, отново е издигнат за кандидат-кмет от ГЕРБ и водач на листата за местния вот на 29 октомври.

За два мандата начело на общината Гелев и екипът му доразвиха и превърнаха Сапарева баня и Паничище във все по-атрактивни туристически дестинации и предпочитано място за живеене.

През годините Калин Гелев е развивал успешно собствен бизнес, бил е общински съветник от ГЕРБ в местния парламент, с висше образование е, семеен.

Втори в листата е Любомир Георгиев от Сапарева баня. С висше образование, семеен, бил е общински съветник и зам.-председател на ОбС. От години управлява собствен бизнес в сферата на хотелиерството.

Трети в листата е Николай Мертекчийски. Семеен, с 2 деца, бе общински съветник два мандата. Управлява собствен бизнес в сферата на транспорта и туризма.

Четвърти в листата е Иван Куйов от с. Овчарци. Управлява собствен бизнес в сферата на търговията. Семеен, с две деца. В периода 2015 - 2019 бе председател на ОбС - Сапарева баня, а през последния мандат и общински съветник.

Калин Базиргянов от с. Сапарево е пети в листата. Също семеен, с две деца, работи като техник. Бил е и общински съветник.

Шеста е Евелина Гиздова от с. Ресилово. С висше образование, работи като финансов консултант.

Под номер седем е Гергана Лазова от Сапарева баня. Семейна, с две деца, дългогодишен педагог и директор на ОУ „Климент Охридски” в гр. Дупница.

Осми е инж. Йордан Камджилов от с. Овчарци. С висше образование, семеен, през мандата 2015 - 2019 г. бе общински съветник в ОбС - Сапарева баня.

Станислав Попов от с. Ресилово е девети в листата. Работи в сферата на туризма. Дава добър пример като доброволци в Планинска спасителна служба- отряд Дупница.

Под номер десет е Калин Цинцийски от с. Сапарево. Семеен, управлява собствен бизнес в сферата на строителството.

11-ти е Йордан Йорданов от с. Сапарево. Семеен, с 2 деца. Два мандата бе успешен кмет на с. Сапарево от ГЕРБ.

12-ти е Райко Мантарков от с. Овчарци. Също семеен, с 2 деца. Работи в ТЕЦ - Бобов дол.

Под номер 13-ти в листата е Иван Димитров от град Сапарева баня. Семеен, с две деца. Управлява собствен бизнес в сферата на търговията.

Катя Пехливанска е кандидатът за кмет на ГЕРБ за село Сапарево. Тя е с икономическо образование, семейна, с деца. Работила е като технически сътрудник в кметство в с. Сапарево.

Кандидатът за кмет на с. Овчарци е Йордан Куйов. Млад човек, семеен, с малко дете. През мандата 2013 - 2019 г. бе кмет на населеното място.

За с. Ресилово кандидат е досегашната кметица Мариана Доцина. Тя е семейна, с две деца.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK