Майката и съпругата на Нотариуса обвиниха институциите, че не работят за разкриване на убийството

Снимка: БТА

И двете отрекоха той да се е занимавал с незаконна дейност

Майката и съпругата на разстреляния в края на януари Мартин Божанов, по прякор Нотариуса, обвиниха институциите, че не работят по разкриване на убийството му. Стойка Манерс и Гергана Божанова бяха в Софийската районна прокуратура, за да подадат сигнал за заплахи срещу Божанова. И двете отрекоха той да се е занимавал с незаконна дейност, пише БНР.

"Това убийство не е случайно, това е наредено. Ако такова нещо има, значи искаш да затвориш устата на някого…Това е един баща на две деца – детето ми е на 4 години, ето го другото в количката. И това нещо не се коментира в медиите. Обществото интересува ли го това? Кое е най-тежкото престъпление в Наказателния кодекс?! Убийството!".

Фигурата на Мартин Божанов беше коментирана и от бившия главен прокурор Иван Гешев. Той беше в Софийския районен съд заради делото за клевета, което води срещу правосъдния министър в оставка Атанас Славов. Гешев нарече Нотариуса "треторазряден измамник" и попита:

"Защо няма комисия за Петьо Петров-Еврото, Алексей Петров за атентат срещу главен прокурор на страна от ЕС?!...Петьо Петров 30 г. е работил в системата и познава всички. А Нотариуса е човек, който се възползва и се хвали с имена на хора, които не познава".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK