Баничан може да разчита на екипа с номер 1

Снимки: БСП

Представен бе кандидатът за кмет на селото - Живка Караджова

Среща с жителите на село Баничан проведоха кандидатът за кмет на община Гоце Делчев Владимир Москов и кандидати за общински съветници от листата на Коалиция „БСП за България“. На срещата бе представен и кандидатът за кмет на селото Живка Караджова.

В програмата на Владимир Москов и неговия екип за следващите четири години в село Баничан се предвижда асфалтиране на улична мрежа и пътя в старото село, ремонт на покрива на училището, изграждане на открита фитнес площадка, както и довършване бетонирането на пътя за манастира.  

За да се случи всичко това, жителите на селото могат да разчитат на Владимир Москов и неговия екип, но и на кандидата за кмет на село Баничан Живка Караджова. Тя е на 37 години, семейна с две деца, завършила „Начална и предучилищна педагогика“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“. „Създала съм семейство тук и съм избрала да живея в село Баничан, затова ще направя всичко по силите си, за да стане то още по-хубаво и привлекателно село“, заяви тя.

Хората в Баничан споделиха, че оценяват всичко, което се прави в селото им, а и в общината като цяло. През изминалия мандат там бе направена реконструкция на довеждащ водопровод до напорен резервоар. Изгради се фонтан с финансиране от ПУДООС, обновена бе детската площадка. Положен бе асфалт на нова улица, изградени бяха пътни неравности на главния път за ограничаване на скоростта, бетониран бе пътя за Манастира и изградена електрическа мрежа. Подпомагат се местните земеделци, самодейците, както и училището.

„Това, което предлагаме за следващите 4 години е решаване на най-належащите въпроси, за да живеят хората във всяко едно населено място в община Гоце Делчев по-добре и по-спокойно. Наясно сме с проблемите и ще направим нужното, за да разрешим голяма част от тях“, категоричен бе Владимир Москов и уточни, че той и екипът му винаги са на разположение за всеки един поставен проблем или въпрос.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни ИНФОМРЕЖА ИЗБОРИ!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK