Радослав Кирев: Заставам пред вас, заради вас, заедно с вас!

Снимка: Infomreja.bg

Кирев обяви участието си в предсрочните парламентарни избори

Радослав Кирев - кандидат за народен представител от коалиция "БСП за България" е под номер 104 в интегралната бюлетина.

Кирев обяви участието си в предсрочните парламентарни избори със следното послание:

Няма да използвам изтъркани фрази, а ще ви кажа „Хайде заедно!“.

В Районната избирателна комисия бе регистрирана листата с кандидати за народни представители на коалиция „БСП за България“ в 1-ви МИР-Благоевград. Аз съм под номер 4 в нея, защото не спирам да вярвам, че с умения, мъдрост и дипломатичност има път не за обещанията, а за реализация на готови идеи.

Както в политиката, така и в живота – идеята в основата си е една – всеки се стреми към по-добро, начинът за постигане е различен обаче. А според мен идеята е народният представител да бъде на народа, а не избран от него, за да обслужва нечии интереси.

Мажоритарният вот на 9 юни дава път именно на нас – гражданите, да изберем своя народен представител, човекът, с когото можем да проведем телефонно обаждане, да седнем на чаша кафе, да поговорим на центъра, да дойде в дома ни и да обуе „нашите обувки“.

В следващия месец няма да чуем нищо по-различно от последните 30 години насам, но пък има хора, на които вие гласувахте доверие и попитахте: Нали ти ще си нашият кандидат?!, затова: Заставам пред вас, заради вас, заедно с вас!

По повод Деня на Европа кандидатът поздрави всички граждани с думите:

Свободата е полет към върха! От високо човешкият поглед може да различи две картини – на малки, дребни хора или на неговия народ.

Свободата е възможността на всеки да проповядва своята истина, да успява с личните си умения, да намира своето обкръжение от съмишленици, да работи с и за тях.

Свободата е изборът! Независим от цветове и политики, от предрасъдъци и лековерени заключения. Свободата е шансът да избереш един, в който да се огледаш ти и двамата да летите към върха, а след вас – да бъдат още много.

Свободата е да съзнаеш, че ти управляваш, че ти се доверяваш, че ти даваш, че „глас“ значи изискване, сила, спазено обещание, воля въпреки пречките.

Да си свободен, значи да избираш. Да си независим, значи да си обективен. Да си гражданин, значи отговорност!

Честит Ден на Европа! Честит Ден на победата! Честит 9 май!

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK

//