77-годишна бургазлийка с опасност за живота, блъсната от дрогиран велосипедист

Снимка: Infomreja.bg

Инцидентът е станал към 14.17 ч. вчера на улица „Никола Петков“ в Бургас

Дрогиран велосипедист блъсна възрастна пешеходка в Бургас.

Инцидентът е станал към 14.17 ч. вчера на улица «Никола Петков», в района на кръстовището до бл. 16 в комплекс «Зорница», уточниха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

34-годишен велосипедист от Казанлък, движещ се по пътното платно, не пропуснал и блъснал преминаваща по пешеходната пътека 77-годишна бургазлийка, която с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота. Настанена е за лечение в отделение «Реанимация» на УМБАЛ – Бургас.

Велосипедистът е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като втората проба е била положителна за употреба на канабис.

Вчера около 08.44 ч. на кръстовището на бургаските улици «Захари Сстоянов» и «Слънчеви хълмове», 77-годишен велосипедист от Бургас, преминавайки неправилно по пешеходна пътека без да слезе от велосипеда, е блъснат от лек автомобил «Ситроен С 3», с бургаска регистрация, управляван от 74-годишен мъж от с. Полски извор.

Вследствие на произшествието е пострадал велосипедистът, който с черепно-мозъчна травма, без опасност за живота. Той е настанен в УМБАЛ - Бургас.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK