Нов проект за над 6 милиона лева спечели Община Гоце Делчев. Ремонтират училище и две детски градини

Снимка: Infomreja.bg

Кметът на община Гоце Делчев, Владимир Москов, на проведената днес среща с местните журналисти съобщи добрата новина, с която стартира новата 2018 година.

Градоначалникът каза, че е подписан нов договор по програма „Региони в растеж“ за основни ремонти и пълно обновявяне на материалната база на Второ ОУ и двете детски градини „Калинка“ и „Радост“ в Гоце Делчев. Спечеленото финансиране на проекта от 6 милиона и 186 хиляди лева е на 100 процента безвъзмездна помощ.

Според дейностите, заложени в спечеления проект, ще бъдат извършени ремонти на покриви, подмяна на дограми, подови настилки, автоматизиране на котелни, поставяне на колектори, ще бъдат изградени нови огради, настилки за детски спорт и др. Отделно от това във Второ ОУ ще бъде преместен и обновен изцяло физкултурният салон, който ще бъде и с модерна съблекалня.

Децата от двете детски заведения ще се радват на мултифункционална зала, физкултурен салон, покрити тераси, както и ново оборудване. Целта на мащабния проект е подсигуряване на още по-добра среда за учениците и най-малките жители на Гоце Делчев.  

На днешния брифинг Москов и заместникът му - Саид Иброш, си пожелаха здрава, по-добра и по-успешна година и традиционно подариха на журналистите тефтери, в които коректно да отразяват новините от общината и региона.  

 

КОМЕНТАРИ

аууууу.....08:37 - 26.01.2018
А вмирисаната курва в Гърмен,кога ще спечели проект?
Федя Койков06:08 - 26.01.2018
Господи Кмете,а кога ще ремонтирате и детска градина,,Слънце” вътре е прекрасна но на външен вид е ужасна...има най много деца от всички градина в града ни,дори има и басейн но не работи..........та смея да попитам кога ще и обърните внимание??????
Федя Койков06:07 - 26.01.2018
Господи Кмете,а кога ще ремонтирате и детска градина,,Слънце” въте е прекрасна но на външен вид е ужасна...има най много деца от всички градина в града ни,дори има и басейн но не работи..........та смея да попитам кога ще и обърните внимание??????
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK