Кирил Габеров: Аз и моят екип няма да спрем да работим за просперитета на Благоевград и благоевградчани!

Снимка: Личен архив

Обръщение на кандидата за кмет на община Благоевград от НДСВ, който отпадна от надпреварата за местна власт

Обръщам се към всички Вас, приятели, които бяхте неотлъчно и всеотдайно до мен през цялата кампания. Благодаря Ви за подкрепата, помощта и вярата, които ми дадохте, че има смисъл да направим тези избори и тази кампания по начина, по който я исках аз - позитивна, честна, без популизъм и лицемерни обещания. БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

???? Обръщам се към всички Вас, честни и достойни хора, които срещнах в предизборната кампания - по площадите, по улиците, в кварталите, в предприятията, в селата и които ме накарахте още по-силно и още по-убедено да вярвам, че това е правилният път.

Че въпреки цялата пошлост, която ни заобикаля, все още има хора, които истински милеят за града и за бъдещето на децата ни и не са склонни да ги продадат за 100 лева. БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

???? Единствената горчилка от тази кампания, която остава в мен, е че в Благоевград купуването и продаването на гласове не е престъпление! В Благоевград купуването и продаването на гласове се оказа свободно!

❗ Аз съм истински удовлетворен от резултата, който постигнахме заедно. Като първа крачка в политическия живот на нашия град, за краткото време, което имахме... Създадохме страхотна основа за безспорни и без никакво съмнение бъдещи успехи.

❗ Уверявам ви, че аз и моят екип няма да спрем да работим за просперитета на Благоевград и благоевградчани. Ще продължим да отстояваме и да бъдем трибуна на вашите интереси и права, и интересите на нашия град.

???? БЛАГОДАРЯ ВИ!!! ????

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK