Проф. Огнян Герджиков: Ще е успех за Благоевград Кирил Габеров да е кмет

Снимки: НДСВ

Станимир Илчев: Кирил Габеров е изключително отговорен и професионално подготвен човек“

Кандидатът на НДСВ за кмет на Благоевград и водач на листа за общински съветници - Кирил Габеров, официално закри своята кампания.

На събитието присъства председателят на партията Станимир Илчев, както и много знакови фигури от НДСВ - проф. Огнян Герджиков, който беше председател на Народното събрание, бившият областен управител на Софийска област Олимпи Кътев, председателят на предизборния щаб Боряна Кътева и областният координатор на Софийска област - Иван Палев.

Кирил Габеров, представители на неговата листа за общински съветници и ръководството на НДСВ се срещнаха със стотици поддръжници в центъра на Благоевград, разговаряха с тях за предстоящия вот, благодариха за подкрепата и доверието. 

"Аз съм щастлив, че съм тук в навечерието на изборите и се радвам, че има такъв кандидат като Кирил Габеров. Освен, че е кореняк от града, той е доказал и качествата си да е успешен ръководител. И, ако стане кмет ще е успех не за него, а за Благоевград", заяви проф. Огнян Герджиков.

Председателят на НДСВ Станимир Илчев поздрави Габеров за чудесната организация и ползотворната кампания.

"Кирил Габеров е изключително отговорен и професионално подготвен човек. Той е истински посветен на Благоевград в мислите си, а в действията си като кмет на града би се посветил още по-сериозно. Зад него стоят хора с подобни качества, които не продават принципите и гласовете си и не променят конюнктурно възгледите си", каза Илчев по време на закриването на кампанията. 

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни ИНФОМРЕЖА ИЗБОРИ!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK