Санкционираха двама златоградчани, заканили се на полицаи

Снимка: Infomreja.bg

Двамата ще платят по 400 лв. глоба

С решение на Районния съд в Златоград, за проява на дребно хулиганство по смисъла на чл.1, ал.2 вр. ал.1 от УБДХ е наложено административно наказание "глоба" по 400 лева на двама златоградчани, съответно на 32 г. и 41 години.

На 25.07.2023 г около 19.30 ч. в гр. Златоград на кръстовището при ул. "Хан Аспарух" и ул. "Беловидово" двамата извършили проява на дребно хулиганство, изразяваща се в оскърбително отношение и държане към органите на властта, както и отправени закани за саморазправа спрямо полицейски служители.

 

КОМЕНТАРИ

Марио Асьов07:48 - 01.08.2023
Мафията в Якоруда си има послушно и глупаво стадо, което ги избира. Те крадат от вас, а вие им вярвате. Стадото си заслужава съдбата. Те ви лъжат , а вие мълчите...глупаци... Това ли е елита на Якоруда, срам и позор от тези управници и съветници..те закопаха града...ДПС ще им бие шута само след 2 месеца...ще се освободим от тези паразити Беди, Карафеиз, Сабиха, Айша Х.,Куцузо, Кавалов, Хърльови,Пачка, Джама, цялата община ще има пълна подмяна на всички нива есен .ПЕРКОВИТЕ БРАТЯ СА ЗА БОБОВ ДОЛ
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK