ЦСКА победи Септември в последната си контрола преди подновяването на шампионата

Снимка: startphoto.bg

Единственото попадение в срещата бе дело на Християн Петров

ЦСКА постигна минимална победа с 1:0 срещу Септември София в последната си контрола от зимната подготовка. Единственото попадение в срещата бе дело на Християн Петров в 57-ата минута с удар с глава след центриране на Тобиас Хайнц от ъглов удар, съобщава Топспорт.

Първият точен удар по посока на една от двате врати се случи в четвъртата минута, когато Виктор Очай стреля от дистанция, но топката попадна право в ръцете на Димитър Евтимов. 60 секунди след това Каранга засече центриране от ъглов удар, но неговият изстрел с глава премина над целта.Малко по-късно Фаетон направи индивидуален пробив отляво, навлезе в наказателното поле и стреля, но топката рикошира в играч на Септември.

В средата на първото полувреме след центриране на Тобиас Хайнц от фаул, Каранга прати топката във вратата на Сeптември, но попадението му бе отменено заради нарушение срещу вратаря Димитър Шейтанов.

Още един гол за ЦСКА бе отменен този път заради засада в 26-ата минута.  Турицов получи топката по дясното крило и центрира към Каранга, чийто удар беше спасен от вратаря на гостите. При добавката Фаетон изпрати топката в мрежата, но беше отсъдена засада и попадението не бе признато.

До края на първото полувреме вратарят на Септември Димитър Шейтанов се отличи с две великолепни спасявания след удари на  Улауш Скаршем и Тобиас Хайнц. 

ЦСКА все пак стигна до попадение, като това се случи в 57-ата минута. Християн Петров засече с глава центриране от ъглов удар на Тобиас Хайнц и откри резултата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK