Избират административен ръководител на Окръжна прокуратура - Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Решението ще бъде обнародвано в „Държавен вестник“ и публикувано на интернет сайта на ВСС

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет откри процедура за избор на административен ръководител – окръжен прокурор на Окръжна прокуратура – Кюстендил. Решението е по повод изтичащия мандат на настоящия окръжен прокурор Камелия Стефанова, съобщават от пресцентъра на ВСС.

В едномесечен срок от датата на обнародване на свободната длъжност в Държавен вестник, могат да правят се предложения за назначаване на административен ръководител на Окръжна прокуратура – Кюстендил. Те се подават в администрацията на ВСС; по електронен път с квалифициран електронен подпис на официалния имейл адрес – [email protected] или чрез лицензиран пощенски оператор на официалния адрес на Висшия съдебен съвет – гр. София, ул. „Екзарх Йосиф“ № 12.

Решението ще бъде обнародвано в „Държавен вестник“ и публикувано на интернет сайта на ВСС.

ИНФОМРЕЖА припомня, че прокурор Камелия Стефанова оглави Окръжната прокуратура в Кюстендил през 2014 г . След това тя беше преизбрана от членовете на ВСС през 2019 г.  Професионалната ѝ кариера започва на 22.07.1991 г., като младши прокурор в Района прокуратура – Кюстендил, след което последователно заема длъжността „прокурор“ и „заместник-районен прокурор“ в периода от 15.04.1994 г. до 03.01.1999 г.

От 04.01.1999 г. е прокурор в Окръжна прокуратура – Кюстендил, като от 17.09.2009 г. до 20.02.2014 г. е заместник-окръжен прокурор, а от 28.04.2014 г. до настоящия момент е административен ръководител.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK