Организират среща за „Зеленото бъдеще на Кюстендил“

Снимка: Infomreja.bg

Гост изпълнител на събитието ще бъде Искрата

На 24.06.2023 година в „Читалище Братство 1869“ град Кюстендил от 11,00 часа ще се проведе бизнес събитие на тема: „Зеленото бъдеще на град  Кюстендил. Ти си промяната“.

На събитието ще бъдат представени теми, като промените в околната среда - добри практики и  възможности от водещи български зелени предприемачи, чиито бизнеси са с фокуси свързани с екология и опазване на околната среда.   Лекциите и темите  ще предложат   полезна информация за младежите относно стартиране на екологичен бизнес в Кюстендил.

Бизнес събитието е част от по-голяма инициатива, която има за цел да запознае младите хора с проблемите на околната среда, възможните решения, бъдещите трендове и българските бизнеси и каузи, които допринасят за по-устойчив свят.

Инициативата се нарича EUTeens4Green, като част от Европейския зелен пакт. Проектът има за цел да запознае и ангажира младото население с теми свързани със  “зеленото възстановяване” и “екологичната промяна“, като се предлагат действия, които да помогнат по пътя на “зеленото възстановяване” на техния регион.

Гост изпълнител на събитието ще бъде Искрата (Iskrata). Очакват Ви много подаръци и изненади, обявиха инициаторите на събитието.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK