СДС се регистрира самостоятелно за местните избори

Снимка: БГНЕС

В петък се очаква да се проведе срещата на лидерите в управлението

В петък се очаква да се проведе срещата на лидерите в управлението, съобщи лидерът на СДС Румен Христов. Той призна, че има напрежение, което най-вероятно ще се изостри по време на местните избори:

"Предполагам, че до четвъртък ще се договорят, а в петък вече ще бъде догооврена срещата. Няма да скрия, че има търкане, че ние, ГЕРБ-СДС, не печелим от тази коалиция, но големите въпроси на България трябва да бъдат решавани. Те могат да бъдат решени само от редовно правителство и аз се надавям, че независимо от противопоставянето, което ще бъде почти във всяка община,ние трябва да бъдем над тези неща и в крайна сметка да продължим до изпълняването на тези задачи, които сме си поставили - Шенген и Еврозона".
 
СДС се регистрира за участие за местните избори, самостоятелно, каквото е решението на Националната конференция на партията, като внесе над 6 700 подписа. Лидерът Румен Христов уточни, че ГЕРБ-СДС ще издигнат общ кандидат за кмет на София на 19 септември и на много места двете партии ще имат местни коалиции:

"В София със сигурност ще бъдем заедно с колегите от ГЕРБ. подготовката върви с пълна сила, но има няколко опции. Смятам, че кандидатът трябва да бъде добре запознат с проблемите на София и да решава проблемите на гражданите", пише БНР.

"Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни  https://www.facebook.com/infomrejanew"

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK