Номер 19 на ринга: Христо Колев тренира с шампионите от БК "Пирин"

Снимка: Infomreja.bg

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Години наред държавното финансиране за спорта е недостатъчно. Ние – от „Левицата!“, още от първия ден, в който влезем в парламента, ще работим това финансиране да бъде увеличено!

Това заяви водачът на листата на „Левицата“ в област Благоевград – Христо Колев.

Той проведе тренировка заедно с шампионите от спортен клуб „Пирин“ в областния град.

Нашите герои и спортисти заслужават отново самочувствието им да бъде върнато. Време е материалната база да е на ниво, време е един спортист да се средоточи върху спорта, а не да се чуди как да изкара прехраната си. „Левицата!“ искаме да въведем пожизнени стипендии за европейските и републиканските шампиони, защото заслужват почит. Те прославят държавата ни в света и не може държавата да ги изостави. Ние сме гарант, че спортът ще бъде развит отново, каза във своето видео обръщение Колев.

Героги Шавулев – треньор в боксов клуб „Пирин“ и кандидат от листата на „Левицата!“ в 1 МИР-Благоевград, отправи послание към всички избиратели – да мислят за бъдещето, а именно за децата и тяхното възпитание в спорта.

Той заяви, че треньорите трябва да бъдат подкрепяни като основа на това да възпитава децата не само на спортни умения, но и на морално-волеви.

Трябва да върнем реномето на треньора.

Подкрепете ни с номер 19! Време е отново спортистите да бъдат горди хора!, завърши Колев.

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//