Димчо Димчев и Мира Миркова са кандидати за евродепутати

Снимки: ПП Възраждане

Време е за Възраждане на България, време е за Възраждане на Европа, заяви кандидатът за евродепутат Димчо Димчев

Народният представител, избран от Кюстендил - Димчо Димчев и общинският съветник Мира Миркова са номинирани за евродепутати.

На пресконференция на “Възраждане” станаха ясни имената на 17-те избрани кандидати за евродепутати от “Възраждане”. От политическата организация заявиха, че са се водили от няколко основни качества, които трябва да притежават те. Кандидатите на “Възраждане” трябва да бъдат родолюбци, посветени в служба на Отечеството, трябва да бъдат честни, почтени, по отношение на работата си, както и да притежават нужния ценз, знания и квалификация.

От “Възраждане” посочиха, че Димчо Димчев и Мира Миркова отговарят на всички тези професионални и морални характеристики. В допълнение към това, те са представители на емигрантската общност и на хората, които са избрали да се върнат в България, за да се борят за бъдещето на Родината си.

От най-голямата опозиционна сила считат, че възстановяването и възраждането на българската държава е невъзможно без завръщането на българите зад граница, защото те са част от тъканта на българското общество и народ.

“Приемам номинацията като голяма отговорност, защото не е тайна, че Европарламентът се е превърнал в дом на една самоизлъчила се елитарна клика, отдавна скъсала връзките си с обикновените хора, чиито интереси би трябвало да защитава.

Имаме политическата воля да браним и отстояваме националните ни интереси докрай. Време е за Възраждане на България, време е за Възраждане на Европа. И времето е само едно - сега!”, заяви на среща с граждани проведена след преконференцията, кандидатът за евродепутат Димчо Димчев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK