Връчиха дипломите на Випуск 2023 на РПГ

Снимка: Община Разлог

На официална церемония през месец май бяха наградени и пълните отличници на гимназията

Кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов присъства на официалното връчване на дипломите на абитуриентите от Випуск 2023 на Разложката професионална гимназия "Никола Стойчев".

По повод емоционалния момент за зрелостниците, днес инж. Гърменове връчи и награди на 10 дванадесетокласници, завършили с отличен успех средно си образование и спечелили призови места от редица научни, културни и спортни надпревари, по време на своето обучение.

Александра Полежанова, Елица Гахова, Петя Ергина, Петър Маджерски, Яница Минкова и Стела Георгиева от 12 А клас и Симеон Крайнов, Стефан Каравлан, Мартин Дулев и Георги Гьошев от 12 Б клас заслужено получиха Грамота и подаръци от Община Разлог и приеха лично поздравления от инж. Гърменов.

На официална церемония през месец май бяха наградени и пълните отличници на гимназията, които завършиха специалност "Организация на хотелиерството” и специалност “Икономическа информатика”, и взеха с най-високи оценки и Държавните зрелостни изпити, нареждайки се сред двадесетте отличници на випуска, съобщават от Общината.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK