Децата в Разлог прекарват лятото със занимания в музея

Снимка: Община Разлог

Община Разлог и Историческият музей организират “Летни занимания в музея”

Община Разлог и Историческият музей организират “Летни занимания в музея” за всички деца, жители и гости на Разлог, на възраст между 7 и 12 години.

По време на заниманията всички участници ще могат да се присъединят към беседи, творчески ателиета, образователни игри, походи, разходки и още много тематични забавления, черпейки знания и опит се от своите ментори - експерти от Община Разлог, уредници в Исторически музей-Разлог, обществени възпитатели и здравни медиатори към ОР, Центъра за обществена подкрепа и гост-лектори, съобщават от Общината.

В програмата организаторите са включили също пикник и разходки в околността, запознаване със стари занаяти и игри от миналото, три еднодневни екскурзии до Писаната църква, археологическите обекти Старата българска (римска) баня и турскара баня в село Баня, както и посещение на центъра на НП “Пирин” в град Банско.

Летните занимания в музея ще се провеждат понеделник, сряда и петък през месец юли, а през месец август понеделник и сряда от 9:30 до 12:00 часа. Участието в летните забавления за деца се осъществява с предварително записване на телефон 0747/ 80 546 и дневна такса от 2 лева.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK