Тираджии се биха и колиха на булевард в Русе

Снимка: Infomreja.bg

Още скандали и посегателства са регистрирани през изминалите дни

Спречкване между водачи завършило с наранявания.

На 10 март около 11:45 часа в полицията в Русе е получен сигнал за мъж, наръган с нож, който се е намирал на бул. "България". На място са изпратени екипи на спешна помощ.

При пристигане на адреса те са установили мъж на 44 г. от Габрово, водач на тежкотоварен автомобил, който бил с порезни рани в областта на едната ръка и единия крак.

В близост до него е имало телескопична палка, която той е предал на униформените. По данни на 44-годишния, между него и друг водач на товарен автомобил възникнал конфликт на бензиностанция, след като той го помолил да измести тира си, за да може да зареди гориво, а впоследствие се е стигнало до физическо спречкване помежду им.

Вторият участник – мъж на 62 г. от Стара Загора, полицаите са открили в близост до тир паркинг на същия булевард. Той пък разказал, че след възникналия спор, другият водач му е нанесъл удар в областта на главата и ръката с палка, затова той пък извадил ножа си.

При преглед в болницата на 62-годишния са установени фрактура на кост на едната ръка, както и травма на главата. 

При сбиване в с. Семерджиево също е пострадал мъж.

В 17:30 ч. на 9 март,  в полицията е получен сигнал за лице в безпомощно състояние в с. Семерджиено. Полицаите са установили на адреса 41-годишен мъж и съпругата му. Тя разказала, че са  били на  гости в селото и когато си тръгнали в центъра мъжът ѝ срещнал свои познати, с които се заприказвал, а молко след това непознат мъж го нападнал, като го ударил го с юмрук в лицето, а след това го блъснал и той паднал на земята и си  ударил главата.

Пострадалият бил откаран с линейка в русенската болница „Канев“, където при преглед му е установена фрактура на черепа. 

На 10 март в с. Горно Церовене е възникнал скандал, който прераства в сбиване между 48-годишен жител от с. Г. Церовене и 41-годишен жител от с. Студено буче, при което по-възрастният с бирена бутилка нанася удар в главата на опонента си. Същият е откаран в МБАЛ - Монтана, където му е оказана първа медицинска помощ и е освободен за домашно лечение. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK