Мартин Трифонов остава за постоянно в ареста

Снимка: Infomreja.bg

Трифонов е с повдигнати 3 обвинения

Мартин Трифонов остава за постоянно в ареста. Това реши съдът в Сливен. Адвокатът на Трифонов обяви, че няма да обжалва мярката.

По-рано днес Окръжната прокуратура в Сливен внесе в съда искане за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Мартин Трифонов.

Той е обвинен за това, че е извършил действия с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на малолетно момиче, като употребил за това сила и я привел в безпомощно състояние, и деянието е извършено повторно – престъпление по чл.149, ал.3, вр. ал.2, т.1, предл.1 и т.2, вр. ал.1 от НК.

Той е обвинен и за това, че се съвкупил с малолетното момиче, като я принудил към това със сила и я привел в безпомощно състояние – престъпление по чл.152, ал.4, т.1, вр. ал.1, т.2, предл.1 и т.3 от НК.

Мартин е обвинен и за това, че умишлено умъртвил малолетното момиче, като деянието е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост – престъпление по чл.116, ал.1, т.4 и т.6, вр. чл.115 от НК.

Предстои Окръжен съд – Сливен, да насрочи начален час на съдебното заседание, което ще бъде проведено днес, както и да посочи мястото, където то ще бъде проведено. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as