Димчо Димчев: Нашата последователност и принципи в политиката, ще бъдат пренесени и в Европарламента

Снимка: ПП "Възраждане"

„Възраждане“ ще предложи евродепутати, които ще са полезни на държавата и народа

През последните две седмици, в област Кюстендил започнаха номинациите за евродепутати, които ще бъдат изпратени до централното ръководство за одобрение.

„Надяваме се, че чрез нашите кандидати, модела на безполезните статисти в Европарламента, закичени с националния трикольор, само и единствено като някаква досадна подробност от модния аксесоар, ще бъде брутално изхвърлен на бунището на историята. Хората, които трябваше да защитават националните ни интереси в Брюксел, с времето май попиха от либералните ценности на мнозинството в Европарламента и за 5 години почти не ги чухме, а някои направо забравихме как изглеждат.“, каза народният представител и координатор за област Кюстендил Димчо Димчев на среща с граждани.

Той допълни, че  „Възраждане“ ще предложи евродепутати, които ще са  полезни на държавата и народа.

„Нашите кандидати трябва да могат да отстояват националните ни интереси, въпреки огромния политически натиск, въпреки евентуалните примамливи оферти на корпоративните лобита, те трябва във всеки един момент да са готови да загубят всичко, но да останат непреклонни в защитата на този национален интерес.

ЕС е наднационална институция, но това не означава загуба на суверенитет и право на мнение. Ние ще продължим да се борим за семейните ценности, за зачитането на Конституцията и суверенитет на всяка една държава членка и ще искаме предоговаряне на условията ни за членство в ЕС там, където се чувстваме истински ощетени.

Нашата последователност в политиката в България, нашите принципи и цели, ще бъдат пренесени и на международния форум и съм напълно убеден, че освен пренесени, те ще бъдат отстоявани и защитавани до край. Лоялността на нашите кандидати е към българския суверен и държава, всичко останало е второстепенна роля.“, допълни още Димчо Димчев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK