“Хоук - Банско” спечели три медала на Държавното първенство по таекуон-до ИТФ

Снимка: Община Банско

В турнира се включиха 21 клуба от цялата страна

Таекуон-до клуб “Хоук - Банско” спечели три медала на Държавното първенство по Таекуон-до ИТФ, което се проведе на 24 и 25 февруари в столичната зала Триадица.

В турнира се включиха 21 клуба от цялата страна, които се състезаваха в дисциплините спаринг и силов тест , като целта е селекциониране на национален отбор за предстоящото Европейско първенство в средата на април в гр. Копер, Словения.

Таекуон-до клуб “Хоук - Банско” се включи в Държавното първенство с най добрите си състезатели, които под ръководството на треньора си Николай Кехайов спечелиха 3 медала.

Катрин Гемкова, както винаги, е на първо място в спаринг за жени до 67 кг. Мартин Димитров също е първи в спаринг юноши старша възраст +75 кг. Иван Чеканаров зае трето място спаринг юноши старша възраст до 63 кг. Добро представяна направиха и младите надежди на клуба Мария Котиркова и Боян Стипцов.

Следващото участие на банскалии е на Държавното първенство по Кик-бокс в стил „лоу кик“, което ще се проведе в Стара Загора от 8 до 10 март.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK