Въоръжен и маскиран обра игрална зала в Септември, арестуваха го

Снимка: Infomreja.bg

Мъжът успял да открадне 700 лева от оборота на залата

Криминалисти от РУ-Септември установиха и задържаха извършител на въоръжен грабеж от игрална зала. Около 04.00 ч. тази нощ в РУ-Септември била получена информация за извършен грабеж от игрална зала намираща се в същия град.

По първоначални данни вътре влязъл маскиран с шал и качулка. След това извъдил нож и с него заплашил намиращото се вътре крупие. След това успял да отмъкне сумата от малко над 700 лева от оборота на залата.

След получаване на сигнала незабавно автопатрули при полицейското управление в Септември блокирали периметъра на местопрестъплението. Бил извършен щателен оглед от дежурна група под ръководството на разследващ полицай, а криминалисти започнали да изясняват подробности около случая.

Така за кратко време органите на реда установили, че автор на посегателството е 35-годишен неизвестен на полицията мъж от същия град.

Той е задържан в ареста, а част от откраднатата сума е открита у него, съобщават от полицията. Работата по случая продължава под наблюдението на Районната прокуратура в Пазарджик.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK