Мигранти нападнаха и пребиха младежи на „Витошка“

Снимка: Infomreja.bg

Инцидентът се е случил снощи, като мигрантите са се заяждали с момиче, а момчетата са се опитали да я защитят

Днес българският представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки призова министър-председателя в оставка да уведоми българското общество относно инцидента, случил се на 7 март вечерта на ул. „Витошка“, при който група младежи от близкоизточен произход нападнаха и пребиха момчета и едно момиче, които са се разхождали в района. Инцидентът се е случил снощи, като мигрантите са се заяждали с момичето, а момчетата са се опитали да я защитят.

Кадри от нападението са публикувани в социалните мрежи на нападателите, като ясно се вижда всякаква липса на съжаление, дори напротив - младежите са публикували нападението с изразена гордост. Същите се хвалят и наричат „Витошка“ „квартал Ал Залам“.

Това нападение, извършено от група очевидно нелегални мигранти, е пореден сигнал за това колко голям всъщност е проблемът с неконтролираната миграция. Благодарение на беззъбото управление на политически импотентните български власти от сглобката, през последните години, определени части от центъра на София заприличаха на мигрантски гета. Ако не се вземат навременни и строги мерки за контрол на миграцията и депортация на нелегално пребиваващите в страната мигранти, проблемът само ще нараства.

Припомняме, че наскоро българското правителство прие условието на Австрия за влизане в Шенген по въздух и водя да приема обратно, без ограничения, мигранти.

„Така, с подобни нападения, започнаха гражданските сблъсъци в западните столици, които превърнаха централните части на Брюксел, Париж, Берлин, Мадрид в гета на престъпност и нелегална миграция, недостъпни и опасни за местните жители в тъмните части на денонощието, а и не само. Наглостта на нападателите от снощи стига дотам, че те публикуват кадри от престъплението си, с които се хвалят в социалните мрежи и нарочват „Витошка“ като „квартал Ал Залам“. Обаче „Витошка“ не е квартал „Ал Залам“ и няма да бъде.

Настоявам министър-председателят в оставка незабавно да уведоми обществото за произхода, статута и националността на нападателите. Настоявам същите незабавно да бъдат установени, задържани, съдени и екстрадирани от България!“ - твърди в позицията си Джамбазки.

Българското правителство трябва да положи всички усилия, за да накаже извършителите и да депортира всички нелегални, които пребивават в България. В противен случай, българските граждани ще бъдат принудени да вземат нещата в свои ръце.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK