Мъж, пребивал жена си за закуска, искал да я прави проститутка в Германия

Снимка: Infomreja.bg

Болна жена допълзя до тераса в Русе, вика за помощ

35-годишна жена е сигнализирала в районното управление в Севлиево, че на 16 август ѝ е нанесен побой – удари в областта на главата, от 27-годишен мъж, с когото живее на семейни начела. Извършителят е с множество криминални прояви.

Деянието е извършено в условията на домашно насилие.

Служителите на реда в Асеновград задържаха участник в скандал, произвел изстрел с газов пистолет. Сигналът за междусъседска свада, прераснала във физическа саморазправа на адрес в града, постъпил в неделя, чрез тел. 112.

Пристигайки на място униформените установили, че единият от мъжете стрелял във въздуха със законно притежавано газово оръжие, което веднага е иззето. По време на случилото се няма пострадали.

Извършителят на хулиганската проява е бил отведен за едно денонощие в районното управление, срещу него е образувано бързо производство по чл. 325, ал. 1 от НК.  

В Първо РУ-Русе се явява 22-годишна жена, която заявява, че била жертва на домашно насилие и се страхува да се прибере.

От февруари 2022 г. същата живеела на семейни начала с 35-годишен мъж от Русе, като от март 2022 г. до настоящия момент била подлагана на системен тормоз и физическо насилие от същия.

През февруари 2023 същата лежала в болница в резултат на нанесен побой от него, но впоследствие си оттеглила жалбата и показанията под негово влияние.

Жената заявила, че през октомври той я завел в Германия под претекст, че той щял да работи в строителството, а на нея да намерят някаква работа, за да изкарат зимата и да има пари за трите  деца.

По пътя обаче ѝ заявил, че ще работи като проститутка в клуб във Франкфурт.

Във Второ РУ-Русе е получен сигнал, че съседка вика за помощ от терасата на къщата си на ул. „Бряст“ в града.

При отиване на място полицейските служителите установили 34-годишна жена, която разказала, че  докато спяла,  около 09:30 ч. на  21 август била събудена от 37-годишен мъж от гр. Русе (съпруг на сестра ѝ), който я заплашил, че ако не мълчи, ще я убие.

Жената, която живее в жилището сама с болната  си дъщеря, силно се  изплашила, но успяла да избяга на терасата и се развикала за помощ.

През това време мъжът напуснал дома ѝ.

За всички случаи е сезирана прокуратурата, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK