Проститутка открадна от клиента си 2000 лв.

Снимка: Infomreja.bg

Парите са намерени и иззети от него

Полицейски служители от РУ- Шумен установиха и задържаха извършител на кражба на парична сума само час след като била противозаконно отнета. За кражба на малко над 1900 лева от жилище в Шумен съобщил 53-годишен мъж от село Изгрев.

По думите му това станало в обедните часове вчера. На място веднага бил насочен полицейски екип. Изяснено било, че малко преди да бъде извършена кражбата, мъжът ползвал сексуални услуги на 23-годишна жена.

Спрял се на нея по обява в сайт. Повикал я в жилище в Шумен. Платил ѝ според предварителната уговорка за извършената услуга. Предложил да повторят. Докато се приготвял, „жрицата на любовта“ използвала невниманието му, отнела му сумата от 1904 лева и напуснала жилището. След бързи действия 23-годишната жена била установен и задържана.

Отнетата парична сума веднага предала на 40-годишен мъж.

Парите са намерени и иззети от него. Жената и мъжът са задържани за срок до 24 часа в РУ- Шумен. За извършено престъпление по чл. 194 ал. 1 от НК е образувано досъдебно производство.

Случаят е докладван в компетентната прокуратура, действията по документиране на престъплението продължават под надзора ѝ, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK