Георги Божков от ТВ "Запад" с най-точен мерник на турнира по стрелба с пистолет за празника на МВР

От ляво надясно: Георги Божков, Ярослав Ставрев и Иван Йорданов, снимки: ОДМВР-Кюстендил

За втори път победител в състезанието по картинг е граничният полицай Бойко Величков от РДГП – Кюстендил, служителят на РДПБЗН – Кюстендил Мартин Лазов е на второ място, трети се класира кюстендилският криминалист Павел Димитров.

Състезанието е част от спортните прояви, които организират служителите на МВР, работещи в Кюстендилска област, по случай 138 години от създаването на МВР и професионалния празник на служителите.

В турнира по стрелба с пистолет сред журналистите най-добър е Георги Божков от ТВ „Запад“, на второ място е операторът на ТВ „Дартс“ Ярослав Ставрев“, на трето – Иван Йорданов, също от ТВ „Запад“, който бе миналогодишният победител.

В турнира по стрелба с пистолет за служители на МВР на първо място се класира Ради Марков от РДПБЗН, на второ Наско Тасев – РУ Дупница, на трето – Александър Ангелов от РУ Кюстендил. В отборното класиране за служители на първо място е отборът на РУ Дупница, на второ – отборът на РДГП – Кюстендил, на трето – отборът на РДПБЗН – Кюстендил.

В състезанието по спортна стрелба за пореден път най-добрият е служителят на РДГП – Кюстендил, Емил Ников, следван от полицая от РУ Бобов дол Георги Христов и от граничния полицай Антоний Божков.

В състезанието по спортен риболов Детелин Ников спечели голямата награда за уловена най-голяма риба, на второ място е граничният полицай Ивайло Георгиев, а на трето – Евгени Моралийски от РУ Кюстендил.

Спортните празнични прояви приключиха снощи с финал на турнира по футбол. 

 

Детелин Ников спечели състезанието по спортен риболов с най-голяма уловена риба
В състезанието по спортна стрелба за пореден път най-добрият е служителят на РДГП – Кюстендил, Емил Ников
За втори път победител в състезанието по картинг е граничният полицай Бойко Величков от РДГП – Кюстендил

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK