Шофьорка блъсна 10-годино дете в Благоевград и избяга

Снимка: Infomreja.bg

Жената нито е съдействала на детето, нито е звъннала на 112

Заведоха бързо производство срещу жена, блъсна с колата си дете, но не уведомила органите на реда.

Инцидентът е станал вчера в 14,30 ч. на кръстовище между ул. “Илинден” и ул. “Пирот” в Благоевград.

Лекият автомобил “Мерцедес” с 19-годишна водачка от Благоевград е блъснал 10-годишно момиче, което е пресичало пътното платно в зоната на кръстовището. След инцидента, детето се е прибрало в дома си, като е транспортирано с личен превоз за преглед в болнично заведение в София, където след констатирана фрактура на глезена е настанено за лечение.

Водачката на автомобила не е изпълнила задължението си и не е уведомила органите на МВР. За случая е уведомена прокуратурата, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

Още два инцидента са станала вчера – отново в областния град.

В 09:35 часа на ул. “Стефан Стамболов”, извършвайки маневра на заден ход, лек автомобил “Рено Трафик” с 69-годишен водач е блъснал 78-годишен пешеходец от града, който е паднал на пътното платно.

Водачът на автомобила е транспортирал пострадалия в ЦСМП-Благоевград, където след извършен медицински преглед е установено, че е получил фрактура на раменната става и е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград.

Два часа по-късно на ул. “Ал. Стамболийски”, лек автомобил “Ауди” с 58-годишен водач от Благоевград, излизайки от обособен паркинг и завивайки на ляво, е отнел предимството и е блъснал мотоциклет “Хонда”, в резултат на което 68-годишният водач на мотоциклета е получил охлузни рани в областта на ръцете и краката.

След извършен медицински преглед той е освободен за домашно лечение. На водачите са направени проби за употреба на алкохол, които са отрицателни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//