В Гоце Делчев ще представят книгата "Питай сърцето"

Снимка: община Гоце Делчев

Премиерата ще се състои на 15 юни

Андрей Николов, автор на книгата "Питай сърцето", ще представи творбата си в Гоце Делчев. Премиерата ще се състои на 15.06.2023 година от18:00 часа в кино "Парадизо".

Новата книга на Андрей Николов „Питай сърцето“ събира отговорите на всички онези фундаментални въпроси, чиито отговори всяко човешко същество търси през целия си живот. Малцина обаче са онези, които успяват сами да стигнат до тях.

Как да започнем да ценим повече себе си? Как да се научим да се обичаме повече? Как да използваме ефективно тайнството на прошката, така че да се отървем от всичко негативно, което таим у себе си? Как да започнем да обръщаме страховете си в наша полза? Как да внедрим изкуството на благодарността в ежедневието си? Коя е думата, която трябва да вкореним в своя речник, за да започнем да излъчваме и да привличаме позитивна енергия? Как да станем по-щастливи, по-успешни и по-богати?

Всяка една от тези теми бива разглеждана от психолози и т.нар. лайф коучове в обемни томове. Андрей Николов обаче успява да хване есенцията и да я предаде на едно място, позовавайки се върху своя личен житейски опит. Така „Питай сърцето“ се превръща в настолна книга, до която можем да се докосваме всеки път, когато усетим, че някъде сме се загубили по пътя, наречен Живот.

„Питай сърцето“ хваща читателя за ръчичка и го повежда по пътя към себепознанието, любовта, прошката, страха и вярата. И усещането след затварянето на последната страница е като след прераждане.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK