БСП номинира Костадин Атанасов за кандидат-кмет в Банско

Снимка: Infomreja.bg

Очаква се кандидатите да бъдат поне 5-има

Костадин Атанасов – настоящ заместник-кмет на община Банско, е номиниран за кандидат кмет през есенната предизборна битка.

Атанасов – дългогодишен член на БСП и председател на местната структура в Банско, ще се бори за кметския пост с опита, придобит не само като заместник-кмет по време на кабинета „Кадев“, а и като умел политик, човек с позиции, толерантност, диалогичност и професионализъм.

В неделния ден в Банско е проведена партийна конференция, на която Атанасов е получил най-много номинации за кандидатурата.

С пълна и безусловна подкрепа на делегатите на конференцията и на почти всички членове и симпатизанти на партията Атанасов се впуска в „битката“. Не маловажна и на първо място обаче е подкрепата към Атанасов, дадена му от много жители на общината.

На второ място е подкрепен като номинация младата Елена Чучулайна – лидер на младежката структура на БСП в Банско, след това гласовете са наредили член от квотата в Добринище, а след това Костадин Юнчов.

За момента в община Банско кандидатура за есента официално е обявена от Александър Мацурев от ГЕРБ. Очаква се до края на август настоящият кмет Иван Кадев да обяви дали отново ще се кандидатира. От „Сдружение за община Банско“ също все още не е издигнат кандидат.

От ПП Воля пък ще бъде издигнат Спас Валеюв – който в момента е общински съветник.

Кандидат на „Продължаваме промяната“ ще бъде Марио Граченов, но се очаква и неговото официално потвърждение.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK