Григор Димитров: Винаги съм бил горд, че съм българин

Снимка: БТА

Тенис звездата ни от три дни си е в родния град

Тенис звездата на България Григор Димитров е от три дни в родното Хасково. Днес той посети Спортното училище "Стефан Караджа", на което е възпитаник. Бе и в детска градина, както и в Езикова гимназия "Проф. д-р Асен Златаров", където майка му Мария е преподавател по физическо възпитание. Гришо присъства на урок по генетика в кабинета в биология, който е създаден с негова подкрепа. По-късно асът ни бе на тенис комплекс "Хасково" в парка "Кенана", откъдето тръгва неговият спортен път.

Димитров участва във фото- и видеосесия на световен спортен бранд. Снимачният екип го следваше навсякъде. 

Пред репортери на наши медии Димитров каза:

"Със семейството и важните хора съм и се чувствам добре. Трудно е да съм често със семейството, много пътувам и играя по турнири. Но сме сплотени, говорим си и споделяме всеки ден по телефона. Много се радвам, че имам такава добра връзка със семейството си.

Съжалявам, че не могат да идват да ме гледат по-често на турнири, но последния път в Бризбън ми провървя, може би трябва да ги взимам по-често!

Тогава трябваше да тръгнат след първия сет на финала, отлагахме ден за ден полета им, като накрая тръгнаха в деня на мача. Но важното е, че спечелих.

Мама има рожден ден днес и имаме специален подарък за нея, но няма да го споделя. Важното е да сме заедно.

Винаги съм се гордял да бъда българин и от Хасково. Имам много време да мисля за това и за детството, за началото... Откъде съм тръгнал. Това ме зарежда и ми дава сила, още повече глад за победи. /dir.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK