Откриха канабис в два автомобила и в къща в Левуново

Снимка: МВР, архив

Образувани са досъдебни производства

На 27-и ноември около 22.10 часа на ул. „Свобода“ в Сандански служители на местното полицейско управление са спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 18 - годишен младеж от санданското село Ново Делчево.

В автомобила се е возил и 17 – годишен младеж от същото село.

При направената проверка в автомобила са открити цигара и суха тревиста маса с общо тегло 0, 62 грама канабис.

Същата вечер около 22.00 часа в село Вълково, община Сандански, служители на местното Районно управление на МВР са спрели за проверка лек автомобил „ Опел Астра“, управляван от 21 – годишен мъж от Сандански. В автомобила са пътували още двама младежи на 20 и 26 години.

При извършената проверка в автомобила са открити два найлонови плика, съдържащи суха тревиста маса с общо тегло  111  грама. При полевия тест станало ясно, че това е канабис.

Наркотичните вещества и от двете проверки са предадени с протокол, лицата са задържани в РУ-Сандански, където е образувано производство по чл. 354 А от НК.

На следващия ден около 11.30 часа в къща в санданското село Левуново е извършена проверка от служители на РУ - Сандански.

В спалнята на дома, обитаван от 20–годишен мъж, са открити два найлонови плика с общо тегло 6, 02 грама суха тревиста маса. При полевия тест веществото е реагирало положително на канабис.

В РУ - Сандански, е образувано досъдебно производство по чл. 354 А от НК.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa