В Разлог обсъдиха мерки за превенция на престъпността и пътната безопасност

Снимка: Община Разлог

Ще се извършват рутинни проверки на водачите на МПС и електрически тротинетки

В залата на Общинския съвет в Разлог днес проведоха среща за анализ на оперативната обстановка на територията на общината, спецификите на престъпността, инфраструктурата, пътната безопасност и сигурността.

В нея взеха участие председателят на Общинския съвет – Иван Димитров, зам. -кметовете на община Разлог - инж. Гергана Костова и Христо Зайков, ОД на МВР Благоевград - Даниел Димитров, началникът на районно управление-Разлог - Иван Попов, съветници, собственици на търговски обекти, директори на училища и детски градини.

Бяха разгледани и обсъдени мерките по безопасност на движението на възрастни и деца в най-натоварените участъци, като се препоръча да се извършват рутинни проверки на водачите на МПС и електрически тротинетки.

Обсъдиха се различни варианти и методи за подобряване на превенцията на престъпността, пътната безопасност и сигурността на гражданите. Засегнати бяха и теми като домашното насилие, пътния контрол, престъпления от общо естество, сигурността на децата в учебно и извънучебно време.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK

//