Окръжен съд – Кюстендил подкрепи спешната дарителска кампания „Обединени за Гого“

Снимка: Infomreja.bg

Гого от Кюстендил е с тежката диагноза - детска церебрална парализа

Съдиите и съдебните служители от Окръжен съд – Кюстендил подкрепиха спешната кампания „Обединени за Гого“, със средства събрани от традиционната благотворителна продажба на картини, отличени в Областния ученически конкурс „В страната на Справедливостта“ 2023 г. и с дарение на лични средства от съдиите и служителите.

Сумата беше преведена първоначално по сметката на Сдружение "Кюстендил има сърце", което стартира спешната кампания. От сдружението очакваха откриването на лична дарителска сметка за Гого, която вече е факт и средствата са прехвърлени в нея.

Гого от Кюстендил е с тежката диагноза - детска церебрална парализа. Семейството му се бори години наред да поддържа състоянието му стабилно, до преди броени дни, когато лекари установяват, че храната, която Гого приема влиза в белия дроб! Лекарите в Турция са категорични: налага се на Гоги да се направи СПЕШНА животоспасяваща операция.

По време на нея ще бъде поставен клапан с тръбичка в стомаха (ПЕК). Операцията трябва да се случи най-късно в началото на януари. След преминаването на тази операция се налага да се направи и още една, поради уголемен пикочен мехур. По предварителна информация от лекарите, става въпрос за поне 10 000€.

Гого вече има дарителска сметка на негово име.

Дарителска сметка:

IBAN: BG42FINV91501317738259

Титуляр: ГЕОРГИ ИВАНОВ ПЕТРОВ

В събота / 23.12.2023 г. /, от 11 часа на площад „Велбъжд“ се организира благотворителен кулинарен базар в подкрепа на Гого.

Окръжен съд – Кюстендил продължава Благотворителната продажба на картини, отличени в категория „Креативен пост“ от Областния ученически конкурс „В страната на Справедливостта“ 2023 г.

Благодарим на всички откупили благотворително творби от конкурса. Кампанията продължава, съобщават от пресцентъра на съда.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK